

Composants
Abies AlbaAbies Holophylla Leaf OilAbies Sibirica OilAcetumAcrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerAesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) ExtractAlcoholAleurites MoluccanaAloe Barbadensis Leaf ExtractAlpha Isomethyl-IononeAmaranthus Caudatus Seed OilAmyl CinnamalAmyris Balsamifera Bark OilAniba Rosaeodora (Rosewood) Wood OilAqua (Water)Arachis Hypogaea (Peanut) OilArnica Montana Flower ExtractAscorbic AcidAscorbyl PalmitateAbies Alba
Den: Kneipp gebruikt de etherische olie hiervan
Abies Holophylla Leaf Oil
Sparrennaaldolie Chinees, etherisch
Abies Sibirica Oil
Sparrennaaldolie Siberisch, etherisch
Acetum
Azijn: Kneipp gebruikt natuurlijke appelazijn
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Hulpstof voor stabiliseren van emulsies, zorgt voor samenhang van het product
Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract
Paardenkastanje: Kneipp gebruikt een extract hiervan
Alcohol
Ethanol = spiritus (ongedenatureerde alcohol)
Aleurites Moluccana
Kukui-boom: Kneipp gebruikt de vette olie van de noten
Aloe Barbadensis Leaf Extract
Sterk geconcentreerd, gevriesdroogd Aloe Vera extract; werkt vochtinbrengend en kalmerend op de huid
Alpha Isomethyl-Ionone
Ingredïent van parfumoliën of etherische oliën*
* Behoort tot één van de 26 inhoudstoffen uit parfumoliën of etherische oliën, die volgens de geldende cosmetica richtlijnen vermeld moeten worden, om voor mensen met allergieën de keuze voor een geschikt product te vereenvoudigen.
Amaranthus Caudatus Seed Oil
Amarantolie
Amyl Cinnamal
Ingrediënt van parfumoliën en etherische oliën*
* Behoort tot één van de 26 inhoudstoffen uit parfumoliën of etherische oliën, die volgens de geldende cosmetica richtlijnen vermeld moeten worden, om voor mensen met allergieën de keuze voor een geschikt product te vereenvoudigen.
Amyris Balsamifera Bark Oil
West-Indische sandelhoutolie, huidversterkend
Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil
Rozenhoutolie, etherisch
Aqua (Water)
Water
Arachis Hypogaea (Peanut) Oil
Pinda: Kneipp gebruikt de olie hiervan
Arnica Montana Flower Extract
Arnika bloesem extract
Ascorbic Acid
Ascorbinezuur (vitamine C)
Ascorbyl Palmitate
Verbinding tussen vitamine C en een plantenvetzuur, in combinatie met tocoferol gebruikt als conserveringsmiddel/antioxidant voor oliën